Welkom!

 

Mijn naam is Mariska.

Ik ben gediplomeerd voetreflexoloog, aangesloten bij de Bond van Europese Reflexologen. 

 

Graag help ik mensen om op een natuurlijke manier lichamelijk en geestelijk (weer) in balans te komen.  Ik werk vanuit mijn hart en ik kijk niet alleen naar de symptomen maar ook naar de oorsprong van de klachten.  

Foto: Mariska van der Zee

 

 


 

Als je wilt kan ik je naast het geven van een voetreflexbehandeling, Reiki of een energetische chakra massage een Bach Bloesem oplossing geven, adviseren over voeding en oefeningen; kortom hoe je je gevoel van welzijn kan optimaliseren. 

Ik ben groot fan van de Bach Bloesems, zie ook het tabblad Bach Bloesemremedies.

 

Gevolgde opleiding en certificering

Mijn opleiding voor voetreflexoloog (voetreflexzonetherapeut) heb ik gevolgd bij de Bond van Europese Reflexologen*. Eens in de 2 jaar doe ik een beroepstoets. Verder volg ik geregeld Bij- en Nascholing, workshops en cursussen. Ook ben ik docent bij de voetreflexologie opleiding bij de BER. 

Bach Bloesem Consulent volgens het oorspronkelijke Bach Bloesem Centrum in het VK.

HBO gecertificeerd MBK Medische Basiskennis) via Con Amore. 

HBO gecertificeerd PsBK Psychosociale Basiskennis via Con Amore.

Reiki: Reiki I, II en III (Master) opgeleid en gecertificeerd.

Gecertificeerd Chakra massage consulent via Total Health. Ontspanningsmassages: opgeleid bij de Wellness Academie in Amsterdam.

 

Ik hoop dat je bezoek aan mijn website je nieuwsgierig heeft gemaakt. Je kan me altijd bellen of mailen als je vragen hebt over een behandeling. Je bent van harte welkom! 

   

*Leden van de BER erkennen de medische wereld en laten medische diagnoses over aan de medici en zullen je bij twijfel doorsturen naar een arts of specialist.

Wij zijn aangesloten bij de Wkkgz en hebben de belofte van geheimhouding afgelegd.