Bach bloesem remedies 

 

 

Kosten flesje Bach bloesemremedies: € 7,50

Kosten voor een (telefonisch) consult: € 25,00 incl. een flesje 

Voor consulten langer dan een half uur breng ik een extra bedrag in rekening.

Ook kan ik een flesje Bach Bloesemremedies voor je samenstellen in combinatie met een van de andere behandelingen die ik geef. Je betaald dan maar € 5,00 voor een flesje.

De flesjes met de speciaal voor jou gemaakte, unieke oplossing kunnen op afspraak worden opgehaald. 

Ik ben zelf groot fan van de Bach bloesem remedies.

 

Dit is een natuurlijke behandelwijze die werkt op energetisch niveau. Bach bloesems zijn oplossingen van planten, bloemen en knoppen van bomen. Elke remedie is bedoeld voor een bepaalde fundamentele menselijke gemoedstoestand of emotie. Zij zorgen er indirect voor dat lichamelijke afweermechanismen gemakkelijker werken door de harmonie in de geest te herstellen.    

 

De Remedies behandelen niet slechts de ziekte maar richten zich op de gevoelens en de persoonlijkheid van de mens. 

De Bloesem Remedies zijn eenvoudig en veilig te gebruiken voor iedereen van jong tot oud en kunnen ook in combinatie met andere geneesmiddelen en therapieën worden gebruikt.

Gevoelens als angst, onrust, irritatie, neerslachtigheid, bezorgdheid, teleurstelling, verdriet, woede etc. nemen veel energie weg en kunnen een diep effect hebben op ons geestelijk en lichamelijk welzijn. De remedies van Dr. Bach herstellen op een vriendelijke en zachtaardige manier de innerlijke balans en het emotioneel welbevinden. De remedies helpen ons om op een diep(er) niveau jezelf te zijn. 

Negatieve stemmingen: uitputting door teveel spanning, over bezorgdheid, angst, eenzaamheid, depressieve gevoelens, onzekerheid, jaloezie  en gebrek aan zelfvertrouwen zijn enkele van de stemmingen waarvoor dokter Bach remedies ontwikkelde. Het mooie van de bloesems is dat ze niet de negatieve energie onderdrukken maar de stemming, het gedrag ombuigen tot de positieve variant: geen dominantie maar betrokkenheid, geen uitputting meer maar herstel en bewaking van eigen grenzen. Mensen gaan voelen dat ze weer in hun kracht komen te staan en dat hun energie weer gaat stromen, en gaan weer meer vreugde ervaren. Of mensen nu ziek of gezond zijn; de remedies kunnen eenvoudig toegepast worden. Ze geven je moed en kracht om steeds meer jezelf te worden en een gezond en gelukkig leven te leiden.

 

Medische problemen waarvan de oorzaak helemaal buiten onszelf ligt (gebroken been, voedselvergiftiging etc.) vraagt natuurlijk een andere oplossing.

  

De Bach bloesemremedie- ontdekt en ontwikkelt door dr Edward Bach- wordt al 100 jaar over de hele wereld toegepast. De ontdekkingen van Dr. Bach zijn nu net zo actueel toen. Menselijke emoties en reacties op situaties die wij in het dagelijkse leven tegenkomen veranderen niet.